O nas

Selitveni servis Repič odlikujejo dolgoletna tradicija in bogate izkušnje. V naši družini se s to dejavnostjo ukvarjamo že od leta 1970 in smo prvi selitveni servis v Sloveniji. Sprva smo začeli opravljati selitve po Ljubljani, nato pa storitev razširili po celi Sloveniji.

V našem selitvenem servisu Vam nudimo poleg vseh vrst selitev tudi odvoz kosovnih odpadkov in čiščenje kleti ter podstrešij. Vse to pa opravimo hitro, kakovostno in zanesljivo, za kar je zaslužna stalna šestčlanska ekipa izkušenih delavcev.

Naš vozni park je opremljen z dvema tovornjakoma z dvižno nakladalno ploščadjo in kombijem, kar nam omogoča, da dela opravimo hitro, kakovostno in profesionalno.

Ker je vsaka selitev svojevrsten projekt, se lahko pred izvedbo s stranko tudi sestanemo, opravimo ogled, vsekakor pa se dogovorimo o podrobnostih in poteku selitve, določimo termin selitve in oblikujemo ceno.

V našem selitvenem servisu opravimo selitve v celoti, pri čemer vse predmete tudi ustrezno zaščitimo. Pri pakiranju med drugim uporabljamo močno kartonsko embalažo, (petslojni karton), lepilni trak, raztegljivo folijo, folijo z mehurčki ...

V Selitvenem servisu Repič Vam nudimo:
- kompletne selitve stanovanj in hiš
- selitve pisarn
- selitve poslovnih prostorov
- selitve skladišč
- selitve težkih predmetov (strojev, klavirjev, blagajn ...)
- prenose in prevoze opreme s tovornjakom ter kombijem
- kosovne odvoze odpadkov
- čiščenje kletnih prostorov
- čiščenje podstreh
- prestavljanje opreme znotraj objektov (npr. iz kleti v nadstropja)
- montažo in demontažo
- odvoz embalaže in ostalih odpadkov po selitvi na deponijo

Če imate morda kakšne posebne želje, nas lahko pokličite na eno od telefonskih številk (mobilni telefon: 041 675 065; stacionarni telefon: 00386 (01) 565 69 50) ali pa nam jih zaupate na  e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Potrudili se bomo najti rešitev in ugoditi vašim željam.